Kosár (0)

Seaweed Co. Lemongrass ápoló olaj

1650 Ft2900 Ft

A citromfű illóolaja már az ókor óta része úgy a medicinának, mind a szépségiparnak. Népszerűségét annak köszönhette, hogy kellemes, hűs illata ellenére a szúnyogok irtóznak tőle – a mai napig használják rovarriasztásra.

A citromfűolaj hatásos a nyugtalanság, szorongás, emésztési zavarok, fejfájás, köhögés, és reuma ellen is. A felsorolt panaszok kezelésére aromalámpából vagy alvópárnából elpárologtatva, masszázs- vagy fürdőolaj, ill. fejfájás csillapítására alkalmas bedörzsölőszerek alkotórészeként használják a leggyakrabban. Az említettek mellett fontos alkotórésze lehet a meghűlés elleni és emésztésjavító cseppeknek, fertőzés, ízületi és izomfájdalomvisszér panaszok gyógyításában, ill. a változókori tünetek kezelésére alkalmas készítményeknek, de hatóanyagául szolgálhat a herpesz kezelésére szánt ecsetelőszereknek is. Antibakteriális tulajdonsága miatt a modern orvostudomány ma is kitartóan vizsgálja a növény egyéb felhasználási lehetőségeit.

Ha többet akarsz olvasni az olajokról: https://zanzacosmetics.com/kokuszolaj-az-igazi-kenyeztetes/

vagy a citromfűről: https://zanzacosmetics.com/a-citromfu-ereje/

Az olajok olvadáspontjajként ajánljuk! 25 Celsius. Használat előtt a flakont meleg vízbe állítjuk 5 percig, és máris használatra kész!

Kiürítés

További információk

Összetevők

– szűz kókuszolaj – citromfű illóolaj

Kiszerelés / Size

60 ml, 100 ml

Egységár:

60 ml: 27.500 Ft/l 100 ml: 29 000 Ft/l